Eximia Business Intelligence VD Janne Anttila: Divanen är en frisk fläkt under arbetsdagen.

Eximia Business Intelligence VD Janne Anttila: Divanen är en frisk fläkt under arbetsdagen.

Eximia Business Intelligences kontor i Oulu och Helsingfors har Neurosonic divaner, där personalen kan koppla av och återhämta sig under arbetsdagen. Enligt VD Janne Anttila, hjälper en paus med divanen dig att må bättre och återhämta dig från en sportprestation, till exempel.

"I flera år hade vi övervägt olika alternativ för anställningsförmåner. Jag hörde om Neurosonic på Facebook när en av mina vänner rekommenderade det till en annan. Jag blev själv intresserad av det och började undersöka det närmare," säger Janne.

Janne läste om företagets produkter på Neurosonics webbplats. Kundupplevelserna och produktens vetenskapliga bakgrund var övertygande.

"Vi bestämde oss för att beställa Neurosonic-produkter efter att ha forskat och testat produkten själv. Vi har två Neurosoninc divaner, en i Oulu och en i Helsingfors. Vi har fått positiv feedback på produkterna, och välbefinnandet på jobbet har förbättrats mycket," säger Janne.

Lättanvänd och högkvalitativ produkt

Enligt Janne har Neurosonic, som företag, varit utmärkt. En beställning kan göras snabbt och kunden hålls informerad. Produkten fungerar med en mobil enhet och, enligt Janne, är enkel att använda och snabb att lära sig.

"Som VD har jag köpt en rad olika produkter till mitt företag. Neurosonic-produkterna är av hög kvalitet och har till och med överträffat mina förväntningar. Kvaliteten på läderdivanen är ännu bättre än jag föreställde mig," säger Janne.

"Vårt företag växer snabbt. Vi kommer att beställa fler Neurosonic-produkter när vår personal växer," planerar Janne.

"Du kan tydligt se att produkten fungerar"

Enligt Janne är enheterna lämpliga för avkoppling under en hektisk arbetsdag samt för återhämtning efter ett träningspass.

"Jag har märkt att när stressnivåerna är höga och du har en dålig dag, gör en liten paus med Neurosonic att du mår märkbart bättre. Det gör det lättare att fortsätta med dagen. Jag idrottar själv och jag vågar påstå att produkten också spelar en stor roll i återhämtningen från ett träningspass," säger Janne.

Eximias Neurosonic-enheter är utformade för att hjälpa dig att koppla av i början, slutet och mitt på dagen.

"Vår rikedom är våra anställda och deras välbefinnande. Den här typen av produkter är utmärkta för att förbättra nöjdhet och välbefinnande på jobbet