Ett passande program från ett omfattande urval

Med mobilapplikationen kan du enkelt välja färdiga 10–40 minuters program för avslappning, aktivering eller återhämtning. Ta en powernap mitt i en hektisk dag eller välj ett lugnande program för sömnproblem eller stress. Du kan använda aktiveringsprogram för att öka din ämnesomsättning, öka din vakenhet eller värma upp dina muskler. Återhämtningsprogram är lämpliga efter idrott eller för att lindra till exempel svullnad.

Alla program främjar sömnkvaliteten och bidrar till både fysisk och mental återhämtning. Effekterna är individuella och regelbunden användning ger bäst resultat.

10 minuters avslappnande program

Programmet lindrar muskelspänningar, huvudvärk och muskelvärk. Lämplig att använda mitt på dagen tack vare sin uppfriskande effekt. Vid neurologiska symtom kan programmet användas för att effektivt lindra spasticitet. Du kan ta programmet två gånger i rad för att lindra huvudvärk.

20 minuters avslappnande program

Använd programmet speciellt för att lindra muskelsmärtor och muskelspänningar i ryggområdet. Kan även användas som ett avkopplande helkroppsprogram som lindrar stress och främjar sömnkvaliteten. Särskilt bra program för nack-axelspänningar och ländryggssmärtor.

25 minuters avslappnande program

Programmet innehåller mycket lugnande faser. Använd det här programmet när du börjar använda enheten och när det finns en sömnstörning, eftersom programmet är speciellt utformat för att lindra symtomen på sömnstörningar och stress. Du kan också använda den för att slappna av dina muskler.

39 minuters avslappnande program

I programmet ingår lugnande/avslappnande faser samt en masserande fas. Effekterna liknar ett 25-minuters avslappningsprogram, men aktiverar ämnesomsättningen mer. Mycket avslappnande och även lämplig för att lindra sömnstörningar och muskelavslappning.

12 minuters aktiverande program

Kort avslappning/massage för att aktivera vakenhet, öka ämnesomsättningen, lindra muskelspänningar, huvudvärk och smärtor. Lämplig för användning på morgonen eller dagen tack vare den akuta aktiverande effekten. Vi har märkt att hos CFS-individer hjälper programmet till med vakenhet och sömnkvalitet. Programmet kan också förbättra sömnkvaliteten hos friska individer.

24 minuters aktiverande program

Programmet är designat för att aktivera hela kroppen. Frekvenserna är högst i detta program, så använd det inte i de tidiga stadierna av behandlingen om du har sömnstörningar, fysisk stress eller ångest, migrän, epilepsi eller annan känslighet för vibrationsstimulering. Lämplig för aktiv muskelvärmning och till exempel neurologisk rehabilitering för att aktivera muskelfunktionen. Väldigt aktiverande!

22 minuters återställande program

Programmet slappnar av och stimulerar musklerna efter träning eller hårt fysiskt arbete. Om du vill förbättra vätskecirkulationen, öka effekten till över 70 %. För att uppnå bättre sömnkvalitet, använd max. 50% effekt. Drick vatten efter behandlingen.

36 minuters återställande program

Programmet är utformat för att främja fysisk och mental återhämtning. Ökar kraftigt blod- och vätskecirkulationen samtidigt som musklerna slappnar av. Ett bra program exempelvis för behandling av smärta och svullnad och dålig blodcirkulation. Programmet är speciellt lämpligt för fibromyalgi, ödem eller DOMS-symtom. Typ II diabetiker kan också dra nytta av programmet. Främjar också sömnkvaliteten.

41 minuters återställande program

Använd programmet för att återhämta dig och främja sömnkvaliteten, till exempel efter träning, senare på kvällen. Ett bra kombinationsprogram även för behandling av sömnstörningar, muskelspänningar, huvudvärk, värk, svullnad och dålig perifer blodcirkulation.

Om användning av Neurosonic-applikationen

Detaljerade instruktioner för att använda Neurosonic finns på vår Youtube-kanal. Du hittar även andra Neurosonic-relaterade videor och föreläsningsinnehåll på vår kanal.

Neurosonic som medicinteknisk produkt

Neurosonic är inte ännu en medicinteknisk produkt och är inte lämplig som ersättning för den medicin som din läkare ordinerat. Om du känner att du får hjälp av våra produkter och dina symtom blir bättre, prata alltid först med din läkare om att avbryta medicineringen. Våra produkter håller för närvarande på att godkännas som läkemedelsprodukter.