Ett kraftfullt verktyg

För att stödja rehabilitering, som en tilläggstjänst eller som en extra inkomstkälla

Komplettera verktygslådan för stressrelaterade och neurologiska symtom med Neurosonic. Du kan spara dina egna resurser och ge stöd till rehabilitering med en ny typ av verktyg som redan har gett utmärkta resultat för hundratals yrkesverksamma inom olika branscher.

Stressrelaterade symtom är svåra att bearbeta genom ett överbelastat sinne. Neurosonic producerar en lågfrekvent vibration liksom en naturlig mekanism, vilken har en lugnande effekt på det autonoma nervsystemet och speciellt på den sympatiska aktiviteten genom kroppen. Vibrationen får en att effektivt slappna av och den lugnar nervbanorna som är i larmtillstånd, vilket i sin tur låter kroppen och sinnet återhämta sig.

Neurosonic används av hundratals experter inom psykoterapi, fysioterapi, sjukvård och rehabilitering. Relevanta användningsområden är lindring av sömnstörningar, stress, ångest och mentala symtom samt främja avslappning och kroppsmedvetenhet samt förbättra ämnesomsättning. Utmärkta resultat har uppnåtts vid neurologiska symtom samt vid rehabilitering av intellektuellt funktionsnedsatta och äldre.

Vad påverkar Neurosonic?

Kvaliteten på sömnen

Sömnmekanismerna återställs, vilket gör det lättare att somna, nattliga uppvaknanden minskar och sömnen blir bättre och mer återställande.

LÄS MER

Återhämtning

Det autonoma nervsystemets funktion balanseras, vilket gör återhämtningen mer effektiv. Samtidigt återhämtar sig muskelblodcirkulationen och ämnesomsättningen snabbare.

LÄS MER

Stresslindring

Nervbanorna som är i alert tillstånd lugnar ner sig och det orsakar positiva förändringar i signalsubstansaktiviteten, vilket möjliggör återhämtning.

LÄS MER

Ytterligare frågor? Ta kontakt lätt via chatten, genast om du vill!

Neurosonic
Professional-fåtölj

170x77 cm

Pärlan i produktfamiljen Neurosonic med en kraftfull återställande och avslappnande effekt. Många proffs inom olika branscher använder vår Pro-fåtölj för att komplettera sina tjänster.

60 månader fr. 807,50kr/mån exkl. moms

Omfattande utbud av program

Med mobilapplikationen kan du enkelt välja färdiga 10–40 minuters program för avslappning, aktivering och återhämtning.

Vi låter upplevelserna tala för sig själva

Varje dag får vi höra hur Neurosonic har hjälpt våra kunder att må bättre. Tacket har varit imponerande. Se hur flera liv har fått en ny riktning.

UPPLEVELSER

Neurosonic i media