Sömnkvalitet

Neurosonic har en lugnande effekt på kroppen, det autonoma nervsystemet och sinnet. Utsöndringen av stresshormoner minskar och sömnmekanismerna återställs. Nattliga uppvaknanden minskar, sömnen blir lugnare och återhämtningen effektiv.

LÄS MER

Återhämtning

Balansering av det autonoma nervsystemet ger en välbehövlig stund av återhämtning. Det parasympatiska systemet får särskild kraft. Både kropp och själ guidas mekaniskt till ett meditationsliknande tillstånd som förhindrar och behandlar stressrelaterade symtom.

LÄS MER

Stresslindring

 Neurosonic-tekniken stabiliserar det autonoma nervsystemet, speciellt den sympatiska aktiviteten. Signalsubstansernas aktivitet förbättras och nervbanorna som är i larmtillstånd lugnas.

LÄS MER

Forskning

Omfattande forskningsrön stödjer de positiva effekterna av vibration på ämnesomsättningen och hälsan, liksom även möjliga användningar av vibration för att minska verkningarna av stress, förbättra sömnkvaliteten samt främja återhämtning och hälsa i allmänhet.

LÄS MER

Omfattande programutbud

Med vår applikation kan du enkelt välja mellan 10–40 minuters program för avslappning, aktivering eller återhämtning. Det finns något för alla bland de många programalternativen.

LÄS MER
neurosonicohjelma
neurosonic_henkilokuva

Vi låter upplevelserna tala för sig

Varje dag får vi höra hur Neurosonic har hjälpt våra kunder att bli mer effektiva. Vi har varit överväldigade av mängden tack. Se hur många liv som har tagit en ny vändning.

neurosonic-valkoinen-aalto