Information om oss

Vår berättelse

Psykoterapeut Marco Kärkkäinen fick idén om inverkan av vibrationer en kväll i april 2008 när han satt hemma i soffan och såg filmen "Saving private Ryan". I en scen anlände stridsvagnarna till staden och redan innan Kärkkäinen kunde upptäcka ljudet kände han ljudvågen i handen genom armstödet. Det var Neurosonics födelse.

Kärkkäinen byggde den första Neurosonic-enheten av en solstol hemma. Under de första tre veckorna blev han övertygad om vibrationernas effekter på sin kropp, eftersom han förutom att sänka vilopulsen och förbättra sömnkvaliteten upptäckte att han hade gått ner 4 kilo i vikt utan att göra några andra förändringar i sitt liv. Kärkkäinen visste att detta borde göras mer känt och tillgängligt för allmänheten.

Det tydligaste steget för att uppmärksamma friskvårdstekniken hos allmänheten skedde 2009, när Kärkkäinen började utveckla tekniken i samarbete med läkare och sjukgymnaster. Efter att ha hittat rätt nivåer av kundupplevelse, mätningar
och vibrationsvågor började den första enheten med Neurosonic tekniken att säljas 2011.

Fram till dags dato har 7 Neurosonic teknologibaserade produkter – utöver den första – blivit tillgängliga, både tack vare att partners använder vår teknologi i sin egen design och att Neurosonics eget sortiment växer.

Vi är ändå inte färdiga ännu. Vi fortsätter passionerat med att utveckla vår teknik, satsar på forskning och skapar medvetenhet om välbefinnande till en ständigt ökande publik runt om i världen eftersom vi tror på Neurosonic. Vi tror på vårt team. Vi tror på våra kunders erfarenheter.

Vi är Neurosonic.

Värderingar

Öka medvetenheten
Genom sin egen verksamhet är Neurosonics personal engagerade i att utbilda och dela med sig av sin kunskap och expertis, både internt och med sina intressenter. Vår personal strävar varje dag efter att förmedla de goda nyheterna om bättre sömn, snabbare återhämtning och balans mellan kropp och själ.

Jämlikhet
Neurosonic diskriminerar inte. Vi strävar efter att främja jämställdhet mellan kön, minoriteter, olika åldersgrupper och kulturer genom vårt eget agerande.

Hälsofrämjande
Neurosonics teknologi föddes ur idén om att återställa balansen mellan kropp och själ. Vi är fast beslutna att kontinuerligt utveckla våra produkter för att möta globala kundbehov; bättre sömn och ett mer stressfritt liv.

Utveckling och främjande av välfärdsteknologi
Neurosonic strävar efter att delta i forskning och erbjuder sin lösning för forskning på ett mångsidigt och globalt sätt. Vi har utvecklat och utvecklar ständigt ett nätverk av våra friskvårdspartners för att kunna producera något ännu större än oss för världen.

Ärlighet och öppenhet
Neurosonic är öppen. Tillsammans med styrelsen, ledningsgruppen och hela vårt samfund är vi engagerade i att prata om saker precis som de är – ärligt och öppet, oavsett våra utgångspunkter.

Mission

Vi vill hjälpa människor att hitta en naturlig balans mellan kropp och själ. Vi är närvarande i människors dagliga liv och för att de ska kunna leva sina liv fullt ut.

Vision

Vi är en världskänd och erkänd ledare inom avslappningsteknologi.

Neurosonic i media