Återhämtning tillhör alla

Förbättra välbefinnande hos anställda på ditt företag med hjälp av Neurosonic

Neurosonic påverkar automatiskt en persons naturliga mekanismer för avslappning och återhämtning. Den påfrestning som orsakas av brådska och stress är svår att bearbeta genom ett redan överbelastat sinne. Vår teknologi hjälper kroppen att återhämta sig från stressrelaterade symtom, vilket också lugnar sinnet. Neurosonic-teknologin som utvecklats i Finland producerar lågfrekventa vibrationer som genom kroppen har en lugnande effekt på det autonoma nervsystemet och sinnet.

En stor del av sjukskrivningar beror på stressrelaterade orsaker

Med Neurosonic blir återställande upplevelser en del av vardagen utan ansträngning och kräver inga större förändringar i de dagliga rutinerna. Neurosonic förebygger stress och tar hand om daglig återhämtning. Tekniken förbättrar vakenhet och koncentrationsförmåga mitt i brådskan.

Ett helande ögonblick för kropp och sinne mitt i en hektisk arbetsdag

Ett spelbolags dagliga liv är fullt av intensivt expertarbete, som ofta sker när man sitter vid en dator. Nack- och axelproblem är alltid närvarande och koncentrationsförmågan testas hela tiden. För ett par år sedan köpte vi Neurosonic-divanen, som omedelbart blev populär i vårt kontors kontemplationshörna. En uppfriskande stund under arbetsdagen får en att tänka klarare. Divanens effekter på sömnkvaliteten och kroppens tillstånd märks tydligt. En liten stund i divanen ger en förbättrad arbetsinsats.

Tony Manninen
VD, spelstudio LudoCraft Oy

Jag har använt Neurosonic i mitt arbete, utifrån det kan jag varmt rekommendera behandlingen för personer med olika sömn- och stressymptom. Baserat på min egen användarupplevelse samt hjälp och fördelar man får, påskyndar Neurosonic också återhämtningen från ansträngande fysisk träning och stödjer träningen.

Mari Brunou

Behandlingen gör att man slappnar av perfekt under arbetsdagen. Att stanna upp i 15 minuter gör gott.

Aleksi
NEUROSONIC
Divan *LIMITED EDITION*

Neurosonic-divanen är designad för att främja hälsa och välbefinnande samtidigt som den erbjuder möjligheten att främja bekvämligheten i olika utrymmen. Divanen är perfekt för hemmabruk eller professionell användning för att lindra stress, främja sömnkvalitet och återhämtning på ett holistiskt sätt.

60 månader fr. 655,00kr/mån exkl. moms

KONTAKTFORMULÄRET

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.