Janne Anttila, vd för Eximia Business Intelligenge: Divanen är ett livshål i arbetsdagen

Eximia Business Intelligences kontor i Uleåborg och Helsingfors använder Neurosonic-soffor, där personalen kan koppla av och återhämta sig under arbetsdagen. Enligt vd Janne Anttila får en paus i soffan att du mår bättre och hjälper dig att återhämta dig från till exempel sportprestationer.

– Vi hade funderat på olika alternativ för anställningsförmåner i flera år. Jag hörde talas om Neurosonics produkt på Facebook när en av mina bekanta rekommenderade den till en annan. Jag blev själv intresserad av saken och började undersöka den närmare, Janne gånger.

Janne läste om företagets produkter på Neurosonics hemsida. Kundupplevelserna och produktens vetenskapliga bakgrund var övertygande.

– Det slutade med att vi beställde Neurosonics produkter efter att jag hade undersökt saken och testat produkten själv. Vi har två Neurosoninc-divaner till vårt förfogande, en på Uleåborgskontoret och en i Helsingfors. Det har fått positiv feedback om produkterna och trivseln på jobbet har förbättrats mycket, säger Janne.

Lätt att använda och högkvalitativ produkt

Enligt Janne har Neurosonic som företag fungerat utmärkt. Beställningen kan göras snabbt, och kunden hålls uppdaterad. Produkten fungerar på en mobil enhet och enligt Janne är det enkelt och snabbt att lära sig att använda den.

– Som vd har jag skaffat många sorters produkter till mitt företag. Neurosonics produkter håller hög kvalitet och har till och med överträffat mina förväntningar. Min skinnsoffa är av bättre kvalitet än jag föreställt mig, berömmer Janne.

– Vårt företag växer snabbt. Vi kommer att beställa fler Neurosonic-produkter efter behov när vår personal växer, planerar Janne.

"När du känner det kan du tydligt se att produkten fungerar"

Enligt Janne passar apparaterna både för att koppla av mitt under en arbetsdag och för att återhämta sig från träning.

– Jag har märkt att när stressnivåerna är höga och det är en dålig dag ändå, så får man helt klart en kort paus i Neurosonic att må bättre. Det gör det lättare att komma vidare med dagen. Jag idrottar själv en del och jag vågar påstå att produkten har en stor betydelse även från prestation till återhämtning, säger Janne.

Med Eximia Neurosonic-enheter kan du koppla av i början av arbetsdagen, i slutet eller mitt på dagen.

– Vår förmögenhet är våra anställda och deras välmående. Dessa typer av produkter är utmärkta för att förbättra tillfredsställelse och välbefinnande på jobbet. Jag använder själv produkten för tillfällig avkoppling mitt på dagen. Produkten har fått mycket positiv feedback. Soffan är ett livshål i arbetsdagen. När man känner av det ser man tydligt att produkten fungerar, sammanfattar Janne.