Vibrationer hjälper i återhämtningen

Neurosonic sänder mycket lågfrekventa vibrationer i kroppen. Tekniken främjar kroppens naturliga läkande egenskaper, särskilt genom sömnens kvalitet och inverkan.

Vår teknologi vägleder användaren mekaniskt in i ett meditationsliknande tillstånd. Vibrationen påverkar direkt det autonoma nervsystemet, så sinnet inte behöver arbeta för att slappna av. Nervsystemets mekanismer är aktiverade och stressrelaterade symtom som ångest, sömnstörningar och, enligt klientens erfarenheter, även smärtor lindras. Den förebyggande effekten tar hand om dig varje dag.

Olika effekter uppnås i olika effektområden. Vibrationen hjälper en idrottare eller en person som är stressad på jobbet att återhämta sig snabbare, och aktiverande program väcker kroppen till framtida prestationer genom att öka vakenheten.

Avslappningsmetoden passar alla åldrar och är säker att använda. Till exempel hindrar inte pacemakers, smärtstimulatorer eller konstgjorda metalleder användningen av Neurosonic. Du kan hitta mer information om möjliga kontraindikationer i avsnittet FAQ.

Ytterligare frågor? Ta kontakt lätt via chatten, genast om du vill!

Vad påverkar Neurosonic?

Kvaliteten på sömnen

Sömnmekanismerna återställs, vilket gör det lättare att somna, nattliga uppvaknanden minskar och sömnen blir bättre och mer återställande.


LÄS MER

Forskning

Omfattande forskningsdata stödjer de positiva effekterna av vibrationer på ämnesomsättningen och hälsan, såväl som potentiella användningsområden för att minska effekterna av stress, förbättra sömnkvaliteten och främja övergripande återhämtning och hälsa.

LÄS MER

Stresslindring

Nervbanorna som är i alert tillstånd lugnar ner sig och det orsakar positiva förändringar i signalsubstansaktiviteten, vilket möjliggör återhämtning.

LÄS MER

Återhämtning

Det autonoma nervsystemets funktion balanseras, vilket gör återhämtningen mer effektiv. Samtidigt återhämtar sig muskelblodcirkulationen och ämnesomsättningen snabbare.

LÄS MER
Omfattande utbud av program

Med mobilapplikationen kan du enkelt välja färdiga 10–40 minuters program för avslappning, aktivering och återhämtning.

Vi låter upplevelserna tala för sig själva

Varje dag får vi höra hur Neurosonic har hjälpt våra kunder att må bättre. Tacket har varit imponerande. Se hur flera liv har fått en ny riktning.

UPPLEVELSER

Forskningsbaserat effektiv avslappningsmetod

Flera studier har genomförts på lågfrekvent behandling och effekterna av vibrationer på sömnproblem, stress och återhämtning.

Neurosonic i media