Kundfeedback om fördelarna med Neurosonic som en del av arbetshälsan

I åratal, i kundmöten, på våra sociala medier och på vår hemsida, har vi gång på gång lyft fram vikten av pauser under arbetsdagen. Du kan läsa relaterat innehåll på vår blogg, och speciellt i dessa inlägg: "Arbetströtthet, HRV och Neurosonic" och "Tysta utrymmen och återhämtningsområden hjälper dig att återhämta dig redan under arbetsdagen" . Neurosonics teknologi används redan på flera arbetsplatser och nedan följer de återkopplingar vi fått om hur Neurosonic har fungerat som handläggare av raster under arbetsdagen!

Ett utmärkt mekaniskt hjälpmedel för att förbättra återhämtningen. Min egen upplevelseberättelse: Jag minns en hektisk arbetsdag när jag gick på ett möte på Loook Industries kontor på eftermiddagen. Samtidigt kunde jag tillbringa en 20-minuters paus i slutet av mötet i Neurosonic/NAP-modulen. Jag använde också Firstbeat-mätningen och registrerade pausen som ett mycket återställande ögonblick mitt i en hektisk dag. Ger energi till sinnet och kroppen utmärkt, även med måtta.

-Jussi Patjas, UNIVIRE / Esbo

Vi har personliga erfarenheter av att när den placeras på rätt och fridfull plats är Neurosonic-divanen ett bra reparativ under eller i slutet av arbetsdagen. Eller till och med efter en löprunda. Vissa skulle såklart också vilja ha en massagestol vid sidan av.

-Pontus Kihlman, Rapal Oy / Helsingfors

Jag har använt Neurosonic i mitt arbete, utifrån det kan jag varmt rekommendera behandlingen till de som lider av olika sömn- och stresssymptom. Baserat på min egen användarupplevelse och den hjälp och nytta jag fått, påskyndar Neurosonic även återhämtningen från även hård fysisk prestation och stödjer träning.

-Mari Brunou, BBalance / Lahtis

Utmärkt för att koppla av mitt på arbetsdagen. Att stanna i 15 minuter är bra.

- Aleksi / Jyväskylä

Jag har använt flera lågfrekventa enheter, men Neurosonic fungerar. Vi har 2 stolar och en madrass på jobbet. Om jag glömmer att ta hand om mig själv är det jobb som gäller och överstimulering är kvar på topp. Den här veckan har jag kommit ihåg mig själv igen med 2 återställande behandlingar och det är underbart att jag har kunnat sova i 2 hela nätter och du kan verifiera det från klockan: vi blir gröna.

- Heli K.

Jag använder Neurosonic-madrassen för att bibehålla mitt eget välmående på jobbet 2-3 gånger i veckan med avslappningsprogram, längden beror på situationen. Madrassen hjälper till att bryta upp dagen och stödjer dig resten av dagen om du känner dig överväldigad eller trött. Madrassen används även i kundarbete varje dag. Det är en favoritplats för många barn att lugna ner sig och koppla av. Ofta försvinner även mindre smärtförnimmelser under behandlingen.

-Helga P.