Uppfriskande: Neurosonic har en avslappnande effekt på arbetsplatsen

Virkisteri Oy är dedikerade till att främja välbefinnande på jobbet, och som en del av detta engagemang har vi implementerat Neurosonics innovativa lösningar på vårt kontor. Vi lärde känna Neurosonic at work wellness days, och provperioden övertygade oss om dess avslappnande effekter.

Val för vår arbetsmiljö:

Vi är i arbetshälsobranschen och våra dagar är både psykiskt och fysiskt krävande. Vi vet att även om entusiasm och träning är positivt, så belastar de också nervsystemet. Det är därför vi bestämde oss för att implementera Neurosonic-återhämtningsmetoden. Vi valde en mobil madrass vars skonsamma behandlingar passar alla och som är lätt att flytta.

Implementering och användarupplevelse:

Implementeringen av Neurosonic gick smidigt och vi märkte snart dess positiva effekter. Under arbetsdagen erbjuder Neurosonic ett snabbt och effektivt sätt att koppla av. Återhämtningen kan också ses i smartwatchdata, vilket förstärker vikten av återhämtning i vår hektiska vardag.

Anställdas välbefinnande:

Vi har märkt en tydlig skillnad i produktivitet, engagemang och välmående hos våra anställda efter implementeringen av Neurosonic. Längre behandlingsstunder är särskilt populära efter hårda dagar på jobbet.

Rekommendationer:

Vi rekommenderar Neurosonic för alla typer av arbetsgemenskaper. Återhämtning under dagen är avgörande både ur arbetseffektivitet och välbefinnandesynpunkt, och Neurosonic erbjuder ett av de snabbaste, mest effektiva och trevliga sätten att göra detta.

Kati Boijer-Spoof Heikinheimo
Utvecklingsdirektör
Virkisteri Oy