Certifikaten

Nyckelflaggan och Design from Finland

 

Neurosonics produkter har beviljats Nyckelflaggan. Nyckelflaggan är ett registrerat varumärke som bevisar att produkten eller tjänsten är tillverkad eller producerad i Finland och skapar sysselsättning i Finland. Nyckelflaggan beviljas av Förbundet för Finländskt Arbete.

Märket Design from Finland i sin tur har tilldelats Neurosonic Wave, den senaste medlemmen i Neurosonics produktfamilj. För att få märket måste produkten vara användarorienterad och yrkesmässigt formgiven i Finland. För att få märket måste företaget också bevisa framgång av investeringen i finländsk formgivning. Märket beviljas av Design from Finland-kommittén vid Förbundet för Finländskt Arbete.

UL-godkänd

Neurosonic godkändes av Underwriters Laboratories hösten 2019. UL-certifikatet ger Neurosonic Technologies tillstånd att lansera produkten i USA och Kanada. Den begärda standarden ställer krav på elektrisk utrustning och elektriska komponenter. Det erhållna godkännandet visar att företaget levererar säkra produkter med trygga material och en trygg konstruktion. Ett UL-godkännande utfärdas av ett amerikanskt test- och certifieringsorgan.

Certifikatet Strongest in Finland

 

Neurosonic har beviljats certifikatet Strongest in Finland. Certifikatet beviljas till företag som främjar den finländska ekonomin nu och i framtiden. Certifikatet är ett intyg på företagets goda ekonomiska prestanda, kreditvärdighet, bakgrund och pålitlighet. Strongest in Finland-certifikatet bevisar för kunder, partner, kreditgivare och andra intressenter att företaget står på en stabil ekonomisk grund. Certifikatet baserar sig på Suomen Asiakastietos Rating Alfa.