Pete Parkkonen - showartist behöver ett snabbt tillfrisknande

Som resande entreprenör är sömn och vila viktigt för mig. Jag sover cirka 100 nätter om året på sängar av olika storlek och kvalitet. När jag äntligen kommer hem är det första jag tänker på alltid vila. Men i ett heltidsjobb visar inte klockorna nåd, och det kan ibland vara utmanande att få sova när jag behöver det som mest. Även om jag alltid har kunnat somna lätt, betyder det inte nödvändigtvis sömnkvaliteten. Under den här våren har en betydande förändring skett i mitt liv.


Förra året såg jag Neurosonic-apparaten på I Love me-mässan, men på grund av de långa köerna fick jag inte prova den direkt. Senare gick jag för att prova Neurosonic-Tempur-sängen i deras butik och bestämde mig för att ta hem deras mobila madrass för ett test. Som en känslig person har Neurosonic gjort stor skillnad i min vardag. Det mest uppenbara har naturligtvis varit den betydande förbättringen av sömnkvaliteten.


Det mest överraskande har varit förändringarna i återhämtningen efter idrott och i ämnesomsättningen. Jag tränar mycket (5-10 timmar) i veckan, och det har inte alltid varit lätt att återhämta sig, speciellt när jag inte orkar ligga still i vardagen. Men sport och träning har blivit mycket lättare efter att återhämtningen och ämnesomsättningen stärkts med Neurosonic-madrassen. Det bör också nämnas att allt detta fungerar på den välbekanta Tempur-basen, vilket gör upplevelsen och vardagen ännu bättre.


Applikationen Neurosonic är väldigt lätt att använda, och antalet förprogrammerade program har varit mycket bra nog för mig. Jag använder 20 minuters "avslappningsprogrammet" mest. Med den kan jag lätt hinna med sömnen när jag ska sova.

"Strömknappar" är också mycket effektiva. Jag övar korta stunder av meditation, och för det ögonblicket är Neurosonic perfekt. En paus på 10 minuter mitt under arbetsdagen har hjälpt mig att få mer energi flera gånger om dagen.

Jag har haft många positiva erfarenheter och jag vet att det kommer många fler. Vila och ta hand om dig själv är det viktigaste av allt.

- Pete Parkkonen, konstnär