Topi Raitanen: Snabbare återhämtning med hjälp av Neurosonic

Europamästaren i 3000 meter hinderlopp, Topi Raitanen , hittade ett nytt sätt att optimera sin återhämtning och sömnkvalitet med hjälp av Neurosonic Gen2 mobilmadrass.


Som en tävlande som ständigt strävar efter att tänja på mina egna gränser på banan, vet jag hur viktigt det är att ägna sig inte bara åt intensiv träning, utan också åt kvalitetsåterhämtning och sömn. Min första kontakt med Neurosonic-produkten skedde i Pajulahti under mitt läger, när jag fick testa Neurosonic gen2 mobilmadrass. Jag hade hört hur det kunde hjälpa till att förbättra sömnkvaliteten och påskynda återhämtningen, vilket var absolut lockande, särskilt efter långa och krävande tävlingar och träning.

Neurosonic erbjöd topphjälp för att återhämta sig

Tidigare hade jag ställts inför utmaningar med återhämtning och sömnkvalitet, särskilt efter tung ansträngning. Morgondrömmarna avbröts ofta och att somna under tävlingssäsongen var utmanande. Neurosonic Mobile Madrass gen2 erbjöd en lösning på dessa problem. Madrassen hjälpte mig att lugna ner mig när jag gick och la mig, vilket var en betydande hjälp med mina svårigheter att somna.


Även om jag inte mätte kvaliteten på min sömn exakt, kunde jag tydligt känna hur madrassen hjälpte mig att lugna ner mig på kvällen innan jag gick och la mig. Detta var särskilt värdefullt under tävlingssäsongen då min kropp och själ ofta var jobbiga. Under tävlingssäsongen använde jag Neurosonic vid läggdags och den integrerade sömlöst i min dagliga återhämtning och sömnrutin.


Att använda Neurosonics produkter hade en positiv effekt på mina energinivåer, koncentration och prestation genom återhämtning. Detta var betydande, eftersom överansträngning och sömnproblem tidigare hade bromsat min återhämtning efter tävlingssäsongen. Tack vare Neurosonic fick jag hjälp med dessa utmaningar och kände att återhämtningen efter tävlingssäsongen var mer framgångsrik.


Baserat på min erfarenhet rekommenderar jag definitivt Neurosonic-produkter till andra idrottare som står inför utmaningar i återhämtning och sömnkvalitet. Speciellt om det är svårt att somna har Neurosonic Mobile Madrass gen2 varit till stor hjälp för mig att slappna av innan jag går och lägger mig. Neurosonic har haft en positiv inverkan på det övergripande välbefinnandet och utvecklingen av min atletiska karriär, och jag kommer att fortsätta att använda det som en del av min återhämtningsrutin i framtiden.