Ishockeyspelaren Toni Utunens erfarenheter av Neurosonic: avkoppling och lugnande efter matcher

Ishockeyspelaren Toni Utunens erfarenheter av Neurosonic: avkoppling och lugnande efter matcher

Jag är Toni Utunen, en 23-årig ishockeyspelare från Lahtis. Första gången jag stötte på Neurosonic var i ProRecoverys lokaler här i min hemstad.

Jag har använt Neurosonics Demo-madrass i en månad nu, ungefär 2-4 gånger i veckan, beroende på humör och schema. Huvudsyftet med Neurosonic för mig har varit att slappna av kroppen i slutet av dagen. Madrassen har använts mest efter spelen och det är anledningen till att jag funderar på att skaffa den i framtiden.

Med hjälp av madrassen har min tid att somna kortat avsevärt. Jag somnar minst en halvtimme tidigare, ibland till och med flera timmar tidigare. Avslappningen i hela kroppen och lugnandet av nervsystemet vid sänggåendet har varit fantastiskt.

Även om jag inte tar tupplurer har jag tagit ett kort program på madrassen efter lunch till exempel. Redan på 20 minuter har jag upplevt tecken på avslappning. Med hjälp av madrassen har jag kunnat ta den sk extra tid mitt i dagens rusning.

Avslutningsvis skulle jag vilja säga att Neurosonic är en otroligt bra produkt. Det har varit till stor hjälp för att lugna nervsystemet, särskilt efter matcher, precis innan man går och lägger sig. Jag förstår att den här inhemska tekniken på hög nivå inte är billig, och att priset för många för närvarande är den största avskräckningen från att köpa en enhet.

Jag tror dock att jag kommer att köpa en enhet av dig i framtiden. Jag rekommenderar varmt Neurosonic till alla som funderar på att köpa produkten eller på annat sätt är intresserade av dess fördelar."

Toni Utunen, ishockeyspelare