Den högsta nivån av återhämtning för proffs och amatörer

Neurosonics teknologi stimulerar kroppen och nervsystemet genom att förbättra dess korrigerande och återställande funktioner. Vibrationen leder dig mekaniskt till ett meditationsliknande tillstånd, där ditt återhämtande nervsystem kommer i gång och du återhämtar dig från dina träningspass och tävlingar mer effektivt och holistiskt, samtidigt som du förbereder dig för framtida prestationer.

Neurosonics teknologi har en inverkan speciellt på fyra områden av ditt välbefinnande; sömnkvalitet, stress, återhämtning och koncentration. Långvarig användning ger bäst effekter, men studier visar att vibrationer snabbt kan påverka bland annat fördröjd muskelömhet (en. delayed onset muscle soreness , DOMS) och löphastighet.

Neurosonic används av många professionella idrottare såväl som amatörer. Neurosonics enheter används av hockeyspelare, UFC-kämpar, fotbollsspelare, friidrottare, Crossfit-proffs och av idrottare i många andra sporter. Vi letar ständigt efter nya möjligheter att samarbeta med idrottare, så kontakta gärna vår marknadsföring om du är intresserad av att ta din återhämtning till nästa nivå!

Vad påverkar Neurosonic?

Förbättrad sömnkvalitet

Sömnmekanismer återställs, vilket gör det lättare att somna, nattliga uppvaknanden minskar och sömnen blir bättre och mer återställande.

Stresslindring

Nervbanor som är i larmläge lugnar ner sig och positiva förändringar sker i signalsubstansens aktivitet, vilket möjliggör återhämtning.

Återhämtning

Det autonoma nervsystemets funktion balanseras, vilket gör återhämtningen mer effektiv. Samtidigt normaliseras blodcirkulationen i musklerna och ämnesomsättningen
snabbare.

Koncentration

Vår teknologi "tömmer ditt huvud" och hjälper dig att slappna av effektivt samtidigt som du förbättrar din vakenhet. Vissa frekvensområden aktiverar nervsystemet och blodcirkulationen.

Feedback från idrottare

Mina erfarenheter av Neurosonic har varit enbart positiva. Jag har fått hjälp med att återhämta mig från stress och träning, och sömnen har blivit djupare och av bättre kvalitet.

Salla-Marja Salminen

Jag har inte tidigare provat någon madrass eller något liknande som skulle ha haft en så tydlig inverkan på min återhämtning och nattsömn. Jag känner mig väldigt bra och avslappnad efter varje gång. Jag har idrottat hela mitt liv och jag kan varmt rekommendera produkten till alla idrottare och alla andra människor som vill förbättra sitt välbefinnande och sin hälsa. Toppenprodukt!

Mika Ojala

Jag har använt Neurosonic i mitt arbete, och utifrån det kan jag varmt rekommendera den för de som lider av olika sömn- och stressymptom. Baserat på min användarupplevelse samt hjälp och fördelar den ger, påskyndar Neurosonic också återhämtning från ansträngande fysisk prestation och stödjer träningen.

Mari Brunou

Under dessa tre veckor säger både min kropp och Oura samma: jag somnar och lugnar ner mig snabbare, jag får till och med tredubbelt så lång sovtid och djupare sömn än tidigare, jag vaknar på morgonen och känner mig utvilad, jag sover också mer varje natt (+ bättre kvalitet). Det finns inget bättre sätt för en idrottare att återhämta sig än att få en god och tillräcklig nattsömn.

Lotta Harala

Efter att jag haft problem med att lugna ner mig på kvällen och med nattsömnen hade jag en bra anledning att skaffa en Neurosonic divan. Sedan jag började använda divanen i juli har jag både sovit djupare och återhämtat mig bättre. Med Neurosonic använder jag främst avslappnings- och återhämtningsprogram som, förutom att somna lättare, har förbättrat min kropps vätskecirkulation. Jag kan varmt rekommendera denna produkt till vem som helst som behöver stöd med återhämtning!

Antti Nurmi

Jag bor i Spanien delar av året. Jag har en Neurosonic-madrass där och en divan hemma i Finland. Jag använder enheten dagligen om jag har den till hands. Jag tycker att det är fantastiskt hur behandlingen slappnar av, återställer och även förbättrar sömnen. Jag har använt Neurosonic-enheter i ungefär tre år nu och jag är helt fäst. Jag kan rekommendera Neurosonic till alla för återhämtning, men jag tror att den också är användbar för sömnproblem och för personer som inte gillar traditionell massage.

Sami Seliö

Efter behandlingen är känslan riktigt avslappnad och det är som om man är helt återställd efter ett träningspass. Jag har en Oura friskvårdsring som tolkar nästan hela behandlingstiden som avslappnande. Skillnaden är enorm mot om man bara vilar i sängen under dagen, då motsvarande tid endast brukar leda till några minuters vila. Jag är alltid lite kritisk till sådana här enheter, men Neurosonic har överraskat mig ända sedan första behandlingen. Går definitivt till toppen i avslappningsrelaterade enheter.

Tomi Jaakkola

Detta har varit ett utmärkt verktyg för vårt koncept för återhämtningsstöd. Användarerfarenheter har visat att mentala och fysiska resurser ökar med regelbunden användning av Neurosonic. Tekniken har också haft en klart positiv effekt på nattsömnens kvalitet, vilket resulterat i en bättre återhämtning som i sin tur har möjliggjort mer påfrestande träningspass.

ProRecovery Oy

Jag tror att Neurosonic har gjort det möjligt för mig att både tävla i dressyr och att flyga i mitt yrke. Att få hjälp med att återhämta sig och få tillräcklig vila av hög kvalitet har varit enormt.

Antti Lehtilä

Ytterligare frågor? Ta kontakt lätt via chatten, genast om du vill!

Den bästa utrustningen för att stödja din återhämtning
Neurosonic Wave

72 x 80 cm

Med Neurosonic Wave-madrassen kan du främja ditt välbefinnande hemma eller var som helst på ett unikt sätt. Jämfört med vår högpresterande Mobil-madrass är Wave ännu effektivare (cirka 20%), vilket gör den särskilt lämplig även för den mest krävande användaren.

Fr. 49 900 kr

Neurosonic i media