Vill du att Neurosonic teknologin integreras i dina produkter?

Var en pionjär inom ditt område.

Vår teknologi hjälper kroppen att återhämta sig från stressrelaterade symtom, vilket leder till ett lugnare sinne. Utvecklad i Finland, producerar Neurosonic teknologin lågfrekvent vibration som har en lugnande effekt på det autonoma nervsystemet och sinnet.

Neurosonics teknologi har redan integrerats i produkterna hos flera av våra partners.

Neurosonic x Tempur

Tempur har varit en pionjär inom utveckling av minnesskumprodukter och sömnergonomi för kuddar och madrasser sedan 1960-talet. De har integrerat Neurosonics teknologi i sina sängar.

Neurosonic x N.A.P. Neuron Activation Pod

N.A.P., som står för Neuron Activation Pod, är en fantastisk designprodukt som skapats i samarbete med Loook Industries. Den kombinerar Loooks hantverk med Neurosonics teknologi.

N.A.P. hjälper dig inte bara att sova bättre utan fungerar också som en utmärkt plats för att ta en paus från det hektiska arbetslivet eller till och med hålla avlägsna möten i en lugnare miljö.

Neurosonic x Ahrend

Neurosonics teknologi har integrerats i Loungescape Powernap-produkterna av Ahrend, ett holländskt företag som specialiserar sig på loungeutrymmen.

Dessa stiliga Powernap möbler kan hittas på platser som sjukhus, kontor, flygplatser och fabriker som utnyttjar skiftarbete.

Skulle Neurosonics teknologi vara lämplig för dina produkter? Kontakta oss!

KONTAKTFORMULÄRET

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.