Lås upp en värld av välmående med Neurosonic

Bli vår distributör eller återförsäljare

Bli vår distributör eller återförsäljare

Vi söker aktivt passionerade distributörer och återförsäljare i Sverige för att föra Neurosonics transformerande kraft till en bredare publik.

Bli vår partner och erbjuda banbrytande teknologi som förbättrar sömnkvalitet, stresshantering och övergripande prestation. Våra innovativa produkter, som stöds av vetenskaplig forskning, banar redan väg inom välbefinnandeindustrin i andra europeiska länder.

Är du redo att påbörja ett givande partnerskap? Anslut direkt till vår dedikerade försäljningsrepresentant via kalenderlänken nedan. Låt oss tillsammans forma en hälsosammare och mer avslappnad framtid!

Boka en tid med Stefan Appel för att lära dig mer om Neurosonic.

Boka en tid med Stefan Appel, Head of Sales för att lära dig mer om Neurosonic.

För vem är Neurosonic? 

Alla Neurosonic-användare har en gemensam sak - de söker alla sätt att förbättra välbefinnandet för sig själva eller andra. Oavsett om du är en person som vill förbättra din sömn eller återhämtning eller ett företag som letar efter att förbättra sin service, inser du behovet av förbättrad livskvalitet. Neurosonic är för alla som vill förbättra sin prestation och må bra. 

Du kan hitta Neurosonic på kontor, gym, hotell, sjukhus, skolor, rehabiliteringscenter, flygplatslounger och i privata hem. Varhelst det finns människor som behöver må bättre, hittar du Neurosonic. 

Vad påverkar Neurosonic?

Kvaliteten på sömnen

Sömnmekanismerna återställs, vilket gör det lättare att somna, nattliga uppvaknanden minskar och sömnen blir bättre och mer återställande.

LÄS MER

Forskning

Omfattande forskningsdata stödjer de positiva effekterna av vibrationer på ämnesomsättningen och hälsan, såväl som potentiella användningsområden för att minska effekterna av stress, förbättra sömnkvaliteten och främja övergripande återhämtning och hälsa.

LÄS MER

Stresslindring

Nervbanorna som är i alert tillstånd lugnar ner sig och det orsakar positiva förändringar i signalsubstansaktiviteten, vilket möjliggör återhämtning.

LÄS MER

Återhämtning

Det autonoma nervsystemets funktion balanseras, vilket gör återhämtningen mer effektiv. Samtidigt återhämtar sig muskelblodcirkulationen och ämnesomsättningen snabbare.

LÄS MER

Vi låter upplevelserna tala för sig själva

Varje dag får vi höra hur Neurosonic har hjälpt våra kunder att må bättre. Tacket har varit imponerande. Se hur flera liv har fått en ny riktning.

UPPLEVELSER