Kunderfarenhet: Jag fick tillbaka mitt liv med hjälp av Neurosonic

Kunderfarenhet: Jag fick tillbaka mitt liv med hjälp av Neurosonic

Mirka Laukkanen, barnmorska och psykiatrisk sjuksköterska, 40 år gammal.

Mirka Laukkanen lider av två sällsynta sjukdomar. Personer som diagnosticeras med EDS har en genetisk defekt. På grund av sjukdomen producerar kroppen inte tillräckligt med kollagen. Patienten upplever mycket smärta, och återhämtningen från ansträngning är långsam. SEID-sjukdom, som orsakar kronisk trötthet, är ofta förknippad med denna diagnos.

"Som ung flicka var jag helt frisk. För åtta år sedan började jag uppleva symptom, ledvärk och andra smärtkänslor. Jag kunde inte återhämta mig från ansträngning; även att tvätta mitt hår var svårt eftersom det var så tungt att hålla upp mina händer. Jag är barnmorska och psykiatrisk sjuksköterska till yrket. Jag har varit på långa sjukskrivningar och varit mycket trött också eftersom jag inte kunde sova ordentligt på grund av smärtan. Jag provade Neurosonic terapi på rekommendation av min företagshälsovårdsdoktor, eftersom jag inte kunde hitta hjälp någonstans och smärtstillande medel inte heller gav lindring.

"Jag provade Neurosonic terapi i Mikkeli i mars. Efter den första behandlingen kunde jag sova genom natten. Till att börja med tog jag behandlingar 2-3 gånger i veckan. Mitt tillstånd förbättrades och smärtan minskade. Efter några månaders användning bestämde jag mig för att köpa en divan till mig själv. Hemma använde jag programmen initialt tre gånger om dagen, både avkopplande och återställande. Sedan sommaren har jag varit helt smärtfri. Även min andra medicinering har minskat. Om det inte finns extra stress i livet kräver välbefinnande behandling en gång i veckan. Jag rekommenderar att de första behandlingarna görs med en professionell som vet hur man använder olika program. Efter det kommer du att veta för dig själv vilket program som är rätt för dig.

"Jag har uppfyllt en stor dröm och flyttat till Norge för att arbeta - en dröm som jag trodde aldrig skulle bli sann. Vi har också använt enheten för min 12-årige sons svåra migrän. Han hade tidigare flera kräkningar migränattacker varje vecka. Idrottsintressen var tvungna att stoppas, och han hade många frånvaro från skolan. Nu stannar migränen borta när behandlingen upprepas en gång var tredje vecka. Min son har också kunnat återuppta simning som hobby.

"Jag kan rvarmt ekommendera Neurosonic till alla"