Kunderfarenhet: Jag fick diagnosen CFS, min funktionsförmåga återställdes och jag kunde återgå till det normala vardagen

Kunderfarenhet: Jag fick diagnosen CFS, min funktionsförmåga återställdes och jag kunde återgå till det normala vardagen

Hur hörde du talas om Neurosonic?

Jag hade sett Neurosonics produkter på mässor flera gånger. Det slutade med att jag provade Divan på Helsingforsmässan för några år sedan. Genom mässan slutade jag med att jag bokade en tid i Punavuori showroom, hyrde en mobil madrass därifrån för provanvändning och sedan skaffade jag mig en egen Neurosonic divan.


Hur länge har du använt Neurosonic?

Jag har använt min divan nästan varje kväll i ett par år.


Vad siktade du på att lösa med Neurosonic?

När jag började använda Neurosonic var jag utmattad, min kropp var riktigt trött. Det fanns dagar då jag inte ens kunde ta mig ur sängen, mina ben kunde inte bära mig. Jag kunde inte röra mig och om jag rörde mig på morgonen tillbringade jag resten av dagen liggandes i sängen eller i soffan. Min kropp kändes som om den hade sugits ur all energi. Jag fick diagnosen CFS (Chronic fatigue syndrome), men jag kände inte att det var rätt diagnos. Jag började använda Neurosonic genom att ta ett långt Restorative-program varje kväll, och jag tog det vanligtvis två gånger i rad. Det var det enda programmet som kändes bra och fungerade. De andra programmen verkade obehagliga på den tiden. Efter hand började min funktionsförmåga återhämta sig och jag kunde återgå till en normal vardag. Jag går fortfarande på Restorative-programmet på kvällarna och jag är övertygad om att det håller min kropp igång. Jag vet inte vad jag hade, men det skulle vara intressant att veta vad som konkret hände och vad som orsakade mina symtom. Behandlingarna har också hjälpt mig att somna snabbare och även förbättrat sömnkvaliteten. Mina vänner besöker oss regelbundet för behandlingar, och de är också imponerade av Neurosonic effektivitet.


Hur har Neurosonic stöttat din vardag, ork på jobbet och din fritid? 

Jag tror att Neurosonic håller mig funktionell. Jag kan genomföra vardagen och fysiskt märka hur det minskar mina stressnivåer. Jag har också kronisk smärta i axeln efter flera operationer. Smärtan orsakar stress som jag lugnar och kontrollerar med behandlingar.


Några andra kommentarer eller synpunkter?

Stort tack för professionella och trevligt teamwork! Mina behov hörs alltid och jag har fått professionella råd och instruktioner för både min situation och även gällande utrustningen. Jag har också föreslagit att min arbetsgivare skulle skaffa en Neurosonic till vårt kontor.


Neurosonic kund, 44 år, Helsingfors