Neurosonic hjälpte Innebandyspelare Henri Johansson att återhämta sig snabbare under slutspelen

Neurosonic hjälpte Innebandyspelare Henri Johansson att återhämta sig snabbare under slutspelen

Henri Johansson, född den 18 oktober 1985 i Toijala, är en finsk innebandyspelare. Han har representerat Nokia KrP i F-ligan sedan 2009. Johansson, som spelar som forward, är känd för sin målskyttighet och enligt innebandyspelaren Mikko Kohonen är han en av de skickligaste innebandyspelarna.

Johansson leder den historiska poängstatistiken i den högsta innebandyligan och har vunnit poängligan i grundserien fyra gånger. Han var den första innebandyspelaren att nå över 1000 poäng i grundserien den 4 november 2020 och över 700 mål i toppserien den 15 december 2021.

Johansson har representerat det finska landslaget och vunnit guldmedalj i världsmästerskapet 2010 på hemmaplan. Han har spelat totalt 26 landskamper.

När Johansson delar med sig av sina erfarenheter med Neurosonic-madrassen säger han:

"Jag hörde först talas om Neurosonic via Instagram när en idrottare jag följer använde madrassen. Jag beslutade mig för att prova den eftersom jag har stött på utmaningar med återhämtning och sömnkvalitet under tävlingar och träningsperioder.

Neurosonic-madrassen har hjälpt mig att återhämta mig snabbare och effektivare efter tävlingar och träningar, förbättrat sömnkvaliteten och lugnat nervsystemet. När jag använder madrassen har jag märkt förbättringar i sömnkvalitet, energinivåer och koncentration under tävlingar och träningsperioder.

Jag har integrerat användningen av Neurosonic-madrassen i min dagliga återhämtnings- och sömnrutin, där jag använder avslappningsprogrammet efter matcher med låg effekt och återhämtningsprogrammet på vilodagar. Jag har stött på vissa utmaningar vid användningen av madrassen, som att använda för höga effektnivåer, men problemen löstes med hjälp av en expert från Neurosonic.

Jag skulle rekommendera Neurosonic-produkter till andra idrottare som vill förbättra sin återhämtning och sömnkvalitet. Jag skulle råda dem att börja använda madrassen måttligt och komma ihåg att mindre är mer om målet är att lugna nervsystemet.

Användningen av Neurosonic-produkter har haft en positiv inverkan på mitt övergripande välbefinnande och min utveckling inom min idrottskarriär. Dess användning har gett mig bra information om hur jag kan lugna mitt eget nervsystem, och jag planerar att investera mer i det i framtiden. Jag känner också att den totala sömnkvaliteten har blivit bättre efter användningen av madrassen och att den har haft en betydande effekt på mitt välbefinnande.

Jag tror att Neurosonic-produkter kan hjälpa andra idrottare på samma sätt som de har hjälpt mig, och jag rekommenderar dem varmt till dem som vill förbättra sin återhämtning och sömnkvalitet. Användningen av dessa produkter har varit till stor hjälp för mig, och jag är glad att jag bestämde mig för att prova dem."