Neurosonic: NHL-spelaren Jani Hakanpääs val för återhämtning

Neurosonic: NHL-spelaren Jani Hakanpääs val för återhämtning

Dallas Stars ishockeyback Jani Hakanpää är känd inte bara för sin fysiska spelstil utan också för sitt världsmästerskap med det finska laget 2019. Men hur tar denna NHL-stjärna hand om sin återhämtning efter tuffa matcher och träningar? Svaret är Neurosonic.

Janis första möte med Neurosonic kom genom en vän som köpte en Neurosonic-madrass för ungefär fem år sedan. "Jag ville prova det själv," säger Jani. Hans osteopat rekommenderade också användning av Neurosonic. Dessutom hade många andra spelare använt Neurosonic, vilket ökade Janis intresse.

 Jani säger att under tävlingssäsongen är den största utmaningen de sena matchtiderna. "När du kommer hem sent från en match är kroppen uppskruvad, och det kan vara svårt att somna." Samma utmaning återkommer under träningsperioden efter intensiva träningar.


 Neurosonic har varit till stor hjälp för Jani i dessa utmaningar.

"När jag testade det på sommaren märkte jag att när du tar en halvtimmes behandling efter att ha ätit lugnar kroppen ner sig snabbt. Varvtalet börjar sjunka, och resten av dagen går mer energiskt," beskriver Jani. Han har också märkt en förbättring i sin sömnkvalitet, och nästa dag finns det mer energi för att träna.

Under testperioden stötte Jani inte på några utmaningar eller bakslag med användningen av Neurosonic. "Den har alltid fungerat när den behövdes. Det finns inget att klaga på."

 Jani rekommenderar starkt Neurosonic till andra idrottare. "Vibrationsgrejen har fungerat bra, och min kropp reagerar mycket positivt på den." Han råder andra att modigt prova olika program för att hitta de mest lämpliga inställningarna för sig själva. "Varje gång har varit en positiv användarupplevelse, men att hitta de optimala inställningarna kräver användning."

 Jani Hakanpääs berättelse är ett bevis på hur Neurosonic kan hjälpa toppidrottare att återhämta sig mer effektivt och förbättra sin prestanda.


Neurosonics VD Juha Suoniemi och NHL stjärnan Jani Hakanpää