Pete Parkkonen - En showartist behöver snabb återhämtning

Pete Parkkonen - En showartist behöver snabb återhämtning

Som en frekvent resenär och entreprenör är sömn och vila viktigt för mig. Jag sover ungefär 100 nätter om året på sängar av varierande storlek och kvalitet. När jag äntligen kommer hem är det första jag tänker på alltid att få vila. Dock tillåter inte heltidsarbete alltid flexibilitet, och att få tillräckligt med sömn kan vara en utmaning när man behöver det som mest.

Även om jag alltid har kunnat somna lätt betyder det inte nödvändigtvis att sömnkvaliteten är bra. Men den här våren har det skett en betydande förändring i den delen av mitt liv.


Förra året fick jag en glimt av Neurosonic på I Love Me-mässan, men på grund av de långa köerna kunde jag inte prova den direkt. Senare besökte jag deras butik och hade möjlighet att prova Neurosonic x Tempur sängen. Imponerad av upplevelsen bestämde jag mig för att ta hem deras mobila madrass för vidare testning.

Som någon som är känslig för sinnesintryck har Neurosonic gjort en stor skillnad i min vardag. Den mest uppenbara förbättringen har naturligtvis varit en betydande förbättring av sömnkvaliteten. Men det som överraskade mig ännu mer var förändringarna i återhämtning efter träning och ämnesomsättning.
Jag tränar mycket (5-10 timmar) varje vecka, och återhämtningen har inte alltid varit lätt, särskilt när jag har svårt att vara stilla i min vardag. 


Sedan jag började använda Neurosonic har mina sport- och träningsrutiner blivit mycket mer hanterbara, tack vare förbättrad återhämtning och ämnesomsättning. Dessutom gör det faktum att allt detta fungerar tillsammans med min bekanta Tempur-säng upplevelsen och vardagen ännu bättre.


Neurosonic-appen är otroligt användarvänlig, och de förprogrammerade sessionerna har varit mer än tillräckliga för mina behov. Jag tycker särskilt om det 20-minuters "avslappningsprogrammet", eftersom det hjälper mig att somna lätt på kvällen.


"Power naps"-funktionen är också mycket effektiv. Jag ägnar mig åt korta meditationssessioner, och Neurosonic-stunden är perfekt för det. Att ta en 10-minuters paus från mitt kontorsarbete har hjälpt mig att få energi flera gånger om dagen.


Jag har haft många positiva upplevelser, och jag vet att det finns många fler att komma. Vila och självvård är av största vikt för mig.

- Pete Parkkonen, artist

Pete Parkkonen är en finländsk sångare, låtskrivare och TV-personlighet. Han blev känd genom sin medverkan i den finska versionen av talangtävlingen "Idols" år 2008, där han kom på andra plats. Sedan dess har Pete Parkkonen släppt flera framgångsrika album och singlar i Finland och etablerat sig som en populär artist inom den finska musikbranschen. Utöver sin musikkarriär har han även medverkat i olika TV-program och har en betydande följarskara på sociala medier.