Kunderfarenhet: Min 6-åriga sån med ADHD förbättrade sin sömn med hjälp av Neurosonic

Kunderfarenhet: Min 6-åriga sån med ADHD förbättrade sin sömn med hjälp av Neurosonic

Min 6-åriga son har sedan lång tid tillbaka haft sömnsvårigheter och rört sig mycket under natten. Han har nyligen blivit diagnostiserad med ADHD.

Jag kom i kontakt med Neurosonic i december 2021 efter att i en månad försökt klura ut hur sonens sömn kunde förbättras. Detta blev väldigt intressant då jag i november 2021 började följa hans sömn med hjälp av en smart watch. Han hade i princip aldrig någon djupsömn, hade hög puls och vaknade ofta (man kan följa allt noggrant i grafer).

Första natten efter att jag hämtat hem Neurosonic-madrassen (lägg till att detta var mitt sista hopp innan vi tänkte börja med melatonin på recept) så sov sonen som en stock, hans djupsömn var hela 4h och 15min lång och ingen vakentid alls under natten! Vi har nu använt madrassen nästan varje dag. Det bästa är att använda den 3-5h innan sovdags. Han har tack vare bättre sömn nu börjat utvecklas på andra sätt, tex kan han koncentrera sig bättre och han har ätit mycket bättre och vuxit mycket på längden under dessa 3-4 månader. Detta är bara en del av vår story. Övriga familjen, inklusive dottern med sömnproblem, älskar denna madrass. Bästa uppfinningen ever!