F1-båtarnas världsmästare finner återhämtning och avkoppling med Neurosonic-metoden

F1-båtarnas världsmästare finner återhämtning och avkoppling med Neurosonic-metoden

Den dubbla världsmästaren i F1-båtar har använt Neurosonic-metoden i tre år.

Sami Seliö är dubbel världsmästare i F1-båtar. F1-serien är den högsta tävlingsserien för motorbåtar. Precis som i bilsport, tävlar båtarna i lopp runt om i världen för mästerskapspoäng.

"När man kör en F1-båt utsätts kroppen för intensiv belastning på grund av de G-krafter den upplever. Jag underhåller även min kondition med taekwondo-träning. Tidigare använde jag mycket massage för återhämtning," säger Sami. "Jag har också provat flera massagestolar och apparater för att hjälpa till med återhämtningen. Men inga mekaniska massagestolar har varit bra," kommenterar Sami.

"Jag hörde om Neurosonic-metoden från min manager, som föreslog att jag skulle använda stolen. Jag trodde inte alls på försäljningsargumentet att metoden skulle vara hjälpsam. Stolen såg ut som en vanlig massagestol. Jag trodde att jag kunde titta på TV medan jag fick behandlingen. Men det fungerade inte. Det är otroligt hur behandlingen avslappnar och hjälper kroppen att återhämta sig," säger Sami.

Sami har gamla idrottsskador på ryggen. Han brukade besöka en kiropraktor ofta. "Även min kiropraktor har märkt effekterna av behandlingen. Han har nämnt att jag besöker hans kontor mindre frekvent nuförtiden," förklarar Sami.

"Jag bor i Spanien en del av året. Jag har en Neurosonic-madrass där, och hemma i Finland har jag en divan. Jag använder apparaten dagligen om den är tillgänglig för mig. Jag tycker att det är otroligt hur behandlingen avslappnar, återställer, och förbättrar sömnen också. Jag har använt Neurosonic-apparater i ungefär tre år nu, och jag är fast. Jag kan rekommendera Neurosonic till alla för återhämtning, men jag tror att det också är fördelaktigt för sömnproblem och människor som inte gillar traditionell massage."