Tempur Sealy Finland och Neurosonic utökar sitt samarbete: med målet att förbättra välbefinnandet och återhämtningen med sömnteknik.

Tempur Sealy Finland och Neurosonic utökar sitt samarbete: med målet att förbättra välbefinnandet och återhämtningen med sömnteknik.

Neurosonic och Tempur Sealy Finland fördjupar sitt samarbete genom att introducera den nya Neurosonic Harmonia i alla Tempur Brand Stores i Finland. Denna utökning av samarbete för med sig Neurosonics banbrytande teknik närmare kunderna, vilket ger dem möjlighet att testa och förvärva avancerad välfärdsteknik direkt från Tempurs butiker. 

 

Tempur Sealy Finland och Neurosonic har förbättrat människors vila, avkoppling och återhämtning under flera år genom att kombinera unik komfort och toppmodern teknik. Tidigare integrering av Neurosonic-teknik i Tempurs justerbara sängar och tillgängligheten av Neurosonic-behandlingar i Tempur Brand Stores har satt en ny standard på marknaden, där människor ständigt söker bättre sätt att förbättra sömnkvaliteten, lindra stress och koppla av. Med den nya Neurosonic Harmonia tar företagen ett språng framåt tillsammans för att främja sin gemensamma vision att föra välbefinnande till varje hem. 

 

"Den nya Neurosonic Harmonia gör det möjligt för företag att ta ett språng framåt tillsammans för att främja sin gemensamma vision att föra välbefinnande till varje hem." 

 

Utvecklad i samarbete med toppindustrifolk, erbjuder Neurosonic Harmonia användarna fördelarna med Neurosonic utan att påverka sängens ergonomi eller utseende. Med sin kompakta storlek och användarvänliga design kan användare njuta av Neurosonics återställande, avslappnande och aktiverande program i sina egna hem. Enheten är också lätt att ta med på affärsresor eller helgresor. 

Pasi Koistinen, VD för Tempur Sealy Finland, uttryckte sin entusiasm för detta nya kapitel i partnerskapet. "Integreringen av Neurosonic-teknik i våra produktutbud har redan haft en betydande inverkan på våra kunders liv. Med lanseringen av Neurosonic Harmonia i våra varumärkesbutiker tar vi detta åtagande till nästa nivå. Det här handlar om mer än bara en produkt; det är ett livsstilsval som stödjer välbefinnandet och hälsan." 

 

"Det här handlar om mer än bara en produkt; det är ett livsstilsval som stödjer välbefinnandet och hälsan." 

 

Juha Suoniemi, VD för Neurosonic, delar sina tankar om betydelsen av partnerskapet. "Vår mission på Neurosonic är att hjälpa människor att återställa, sova bättre och stressa mindre. Samarbetet med Tempur har varit en avgörande del av att förverkliga denna vision. Neurosonic Harmonia är ett bevis på våra gemensamma ansträngningar för vad som är möjligt att uppnå inom sömnteknik och välbefinnande," avslutar Suoniemi. 

Att utöka partnerskapet mellan Neurosonic och Tempur handlar inte bara om affärsutveckling; det är ett åtagande att förbättra välbefinnandet hos individer över hela Finland. Genom att göra Neurosonic Harmonia tillgänglig i alla Tempur Brand Stores i Finland tar Neurosonic ett betydande steg mot att göra välbefinnande tillgängligt för alla. 

 

"Utökningen av partnerskapet mellan Neurosonic och Tempur Sealy Finland handlar inte bara om affärsutveckling; det är ett åtagande att förbättra välbefinnandet hos individer över hela Finland." 

 

Neurosonic Harmonia kan testas och köpas från alla Tempur Brand Stores över hela Finland. Tempur Sealy Finland och Neurosonic välkomnar användare varmt att uppleva framtiden för sömn och avkoppling, där teknik och komfort möts för att skapa en unik välfärdsupplevelse. 

 För mer information om Neurosonic Harmonia och platsen för närmaste Tempur-butik, besök Tempur Brand Stores webbplats. www.tempurbrandstore.fi