Neurosonic SE

Vibration främjar återhämtningen

neurosonic-tuoli

Neurosonics teknik bekämpar utmattning på ett helt nytt sätt. Den mekaniskt producerade lågfrekvensvibrationen påverkar automatiskt kroppens naturliga avslappnings- och återhämtningsmekanismer och hjälper användaren att sova bättre, slappna av och återhämta sig. Vibration är en icke-invasiv stimuleringsmetod och trygg att använda.

Den innovativa Neurosonic-behandlingen använder lågfrekvensvibration till hela kroppen vilket ger en omfattande effekt. Neurosonics enhet förbättrar hälsan på ett helhetsbetonat sätt genom att samtidigt stimulera ämnesomsättningen, blodcirkulationen och vätskecirkulationen samt lugna ned aktiviteten i det autonoma nervsystemet.

Neurosonic-behandlingens längd varierar från 10 till 41 minuter. Det använda frekvensbandet är säkert och inom ett naturligt intervall, och följaktligen finns inte några biverkningar. Vibrationerna skapar en resonans i kroppens vävnad och vätskor. Vibrationerna känns i hela kroppen vilket är extremt avslappnande och till och med påverkar ämnesomsättningen positivt vilket resulterar i djup avslappning och återhämtning från fysisk och psykisk stress.

Vill du veta mer? Du når oss enkelt via chatten med en gång!

ÖPPNA CHATTEN

SÖMNKVALITET

Sömnkvalitet

Neurosonic har en lugnande effekt på kroppen, det autonoma nervsystemet och sinnet. Utsöndringen av stresshormoner minskar och sömnmekanismerna återställs. Nattliga uppvaknanden minskar, sömnen blir lugnare och återhämtningen effektiv.

LÄS MER

FORSKNING

Forskning

Omfattande forskningsrön stödjer de positiva effekterna av vibration på ämnesomsättningen och hälsan, liksom även möjliga användningar av vibration för att minska verkningarna av stress, förbättra sömnkvaliteten samt främja återhämtning och hälsa i allmänhet.

LÄS MER

STRESSLINDRING

Stresslindring

 Neurosonic-tekniken stabiliserar det autonoma nervsystemet, speciellt den sympatiska aktiviteten. Signalsubstansernas aktivitet förbättras och nervbanorna som är i larmtillstånd lugnas.

LÄS MER

ÅTERHÄMTNING

Återhämtning

Balansering av det autonoma nervsystemet ger en välbehövlig stund av återhämtning. Det parasympatiska systemet får särskild kraft. Både kropp och själ guidas mekaniskt till ett meditationsliknande tillstånd som förhindrar och behandlar stressrelaterade symtom.

LÄS MER

Omfattande programutbud

Med vår applikation kan du enkelt välja mellan 10–40 minuters program för avslappning, aktivering eller återhämtning. Det finns något för alla bland de många programalternativen.

LÄS MER
neurosonicohjelma
neurosonic_henkilokuva

Vi låter upplevelserna tala för sig

Varje dag får vi höra hur Neurosonic har hjälpt våra kunder att bli mer effektiva. Vi har varit överväldigade av mängden tack. Se hur många liv som har tagit en ny vändning.

neurosonic-valkoinen-aalto