Vibration påskyndar återhämtningen

neurosonic-tuoli

Neurosonics teknologi bekämpar utmattning på ett helt nytt sätt. De mekaniskt producerade lågfrekvensvibrationerna påverkar automatiskt kroppens naturliga avslappnings- och återhämtningsmekanismer och hjälper användaren att sova bättre, slappna av och återhämta sig. Vibration är en icke-invasiv stimuleringsmetod och trygg att använda.

Den innovativa Neurosonic-behandlingen består av lågfrekvensvibrationer till hela kroppen vilket ger en omfattande effekt. Neurosonics enheter förbättrar hälsan på ett holistiskt sätt genom att stimulera ämnesomsättningen, blodcirkulationen och vätskecirkulationen samt lugna ned aktiviteten i det autonoma nervsystemet.

Neurosonic-behandlingarnas längd varierar från 10 till 41 minuter. Det använda frekvensbandet är säkert och inom ett naturligt intervall, och följaktligen finns inga biverkningar. Vibrationerna skapar en resonans i kroppens vävnader och vätskor. Vibrationerna känns i hela kroppen vilket i sig är extremt avslappnande, men de påverkar också ämnesomsättningen positivt vilket resulterar i djup avslappning och återhämtning från fysisk och psykisk stress.

Vill du veta mer? Du når oss enkelt via chatten med en gång!

ÖPPNA CHATTEN

SÖMNKVALITET

Sömnkvalitet

Neurosonic har en lugnande effekt på kroppen, det autonoma nervsystemet och sinnet. Utsöndringen av stresshormoner minskar och sömnmekanismerna återställs. Nattliga uppvaknanden minskar, sömnen blir lugnare och återhämtningen effektiv.

LÄS MER

ÅTERHÄMTNING

Återhämtning

Balansering av det autonoma nervsystemet ger en välbehövlig stund av återhämtning. Det parasympatiska systemet får särskild kraft. Både kropp och själ guidas mekaniskt till ett meditationsliknande tillstånd som förhindrar och behandlar stressrelaterade symtom.

LÄS MER

STRESSLINDRING

Stresslindring

 Neurosonic-tekniken stabiliserar det autonoma nervsystemet, speciellt den sympatiska aktiviteten. Signalsubstansernas aktivitet förbättras och nervbanorna som är i larmtillstånd lugnas.

LÄS MER

FORSKNING

Forskning

Omfattande forskningsrön stödjer de positiva effekterna av vibration på ämnesomsättningen och hälsan, liksom även möjliga användningar av vibration för att minska verkningarna av stress, förbättra sömnkvaliteten samt främja återhämtning och hälsa i allmänhet.

LÄS MER

Omfattande programutbud

Med vår applikation kan du enkelt välja mellan 10–40 minuters program för avslappning, aktivering eller återhämtning. Det finns något för alla bland de många programalternativen.

LÄS MER
neurosonicohjelma
neurosonic_henkilokuva

Vi låter upplevelserna tala för sig

Varje dag får vi höra hur Neurosonic har hjälpt våra kunder att bli mer effektiva. Vi har varit överväldigade av mängden tack. Se hur många liv som har tagit en ny vändning.

neurosonic-valkoinen-aalto